MOPAN Suceava

Militarii din cadrul subunităţilor de pompieri din Rădăuţi şi Siret, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Volovăţ, au intervenit cu cinci autospeciale, la primele ore ale zilei de sâmbătă, pentru localizarea şi lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la gospodăria lui Valeriu B., din comuna Volovăţ. La sosirea pompierilor ardea acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la o magazie de materiale, construcţie corp comun cu o suprafaţă totală de aproximativ 450 metri pătraţi.

În incendiu au ars planşeul unui hol şi de la un dormitor pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, astereala acoperişului pe 200 de metri pătraţi, mobilier, bunuri casnice, instrumente muzicale, aparatură electronică şi altele. S-au degradat aproximativ 300 de metri pătraţi de învelitoare din tablă, 200 de metri pătraţi planşeu din rigips, tâmplărie şi parchet din lemn masiv.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic al curentului electric din cauza unor aparate electrice lăsate sub tensiune.

Din fericire, nu s-au înregsitrat victime omeneşti, iar forţele de intervenţie au salvat restul construcţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava