MOPAN Suceava

În cursul zilei de ieri și de astăzi, în urma monitorizărilor continue pe râurile Moldova, Bistrița, Bistrița Aurie și Dorna, efectuate de către pompierii militari, împreună cu lucrătorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava și ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, au fost raportate mai multe aglomerări de ghețuri, dar care nu au produs inundații sau pagube în gospodăriile cetățenilor, informează purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

”Acest lucru se datorează și faptului că în zonele respective fie sunt îndiguiri, fie nu sunt construcții”, a precizat Găleată.

Singura intervenție pentru dislocarea aglomerărilor de gheață, cu ajutorul utilajelor din dotarea Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava și a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, are loc în zona Prăleni, din comuna Poiana Stampei, unde s-a format pe râul Dorna o acumulare de gheață pe o distanță de aproximativ 500 m. Misiunile de monitorizare vor continua, iar acolo unde situația se va impune se va interveni pentru dislocarea și punerea în mișcare a aglomerărilor de gheață.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava