Concert pascal
MOPAN Suceava

Te-am văzut pe covorul roşu în Los Angeles, la Living Legends of Aviation Awards. Povesteşte-mi despre experienţa de acolo.

Am fost cu Felix la multe evenimente de acest gen, ba ca invitați, ba pentru că mai are de primit câte un premiu. De fiecare dată sunt mândră să fiu lângă el și să văd cât e de prețuit și admirat de fel și fel de oameni.

Şi dacă tot vorbim despre iubire, e imaginea aceea cu „Me/We“, care vorbeşte şi despre cât din tine se lasă modelat într-o relaţie de bărbatul de lângă tine. Cum e Mihaela cea din relaţia cu Felix faţă de cea care ai fost în trecut, în alte contexte ale vieţii personale?

Felix e un tip special, cu o viaţă aparte, mereu pusă sub semnul pericolului. În ultimii doi ani a făcut antrenamente pentru acrobaţie aviatică, se dă peste cap cu elicopterul… Când stai pe margine şi priveşti ce face omul ăsta, vrei să fii cu totul lângă el, să-l susţii, să-i dai exact liniştea de care are nevoie ca să performeze fără greşeală.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-mihaela-radulescu-felix-iubeste-copiii-dar-nu-si-doreste-unul-al-lui

Sursa foto: www.facebook.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava