MOPAN Suceava

Consideră că este iubit pentru sinceritatea și pentru omenia sa, dar și pentru muzica simplă și șlăgăroasă. Joacă, face turnee, cântă, scoate piese noi, compune și mai are, dincolo de toate astea și timp liber să picteze și să ajute marii artiști ai României și tinerele talente. Click! prezintă un super interviu cu Fuego, acordat în exclusivitate, în care artistul vorbește deschis despre lucruri pe care nu le-a mai spus până acum în altă parte.

Click!: Ce te face atât de popular?

Nu știu dacă sunt atât de popular precum spui tu, dar totuși cred că unul dintre atuurile mele este sinceritatea de pe scenă și naturalețea mea. Nu mă chinui să fac ceva, sunt bucuros la fiecare apariție și oamenii simt asta. Nu ma postez acolo pe scenă, stau două ore, îmi iau ulterior toate cele și plec. La mine e un pic atipic. Omenia și fericirea de a avea oamenii care mă iubesc m-au făcut, în timp, un artist îndrăgit. La spectacolele mele, eu cobor în sală, dau noroc cu oamenii, le dau mere, flori, le vorbesc și îi las efectiv să urce pe scenă atunci când au ceva de spus sau vor să-mi ofere ceva în dar.

Ai făcut compromisuri? Regreți ceva?

Întotdeauna am ales varianta mai grea, chiar dacă nu era asta cea mai bună soluție. Dar chiar și așa, dacă e să am un regret, deși nu a fost decât o împrejurare, pentru că e mai greu să-l numesc compromis, este momentul în care am ales să cânt, să mă fac cunoscut sub numele de FUEGO. Nu eram convins că e cea mai bună soluție, pentru că eu îmi doream numele meu și mă simțeam oarecum nevoit să fac asta. Se potrivea cu stilul abordat – muzica latino era la modă atunci și la fel și pseudonimele.

Citește interviul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-paul-surugiu-regret-ca-am-ales-sa-cant-sub-numele-de-fuego

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava