Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrătorii din cadrul Poliției Mun. Rădăuți au fost sesizați sâmbătă cu privire la faptul că o femeie a fost victima unui accident rutier.

La nivelul Poliției Municipiului Rădăuți s-a constituit echipa operativă, iar din datele preliminare obținute a reieșit că la 20.02.2021 orele 12.15, un tânăr de 24 ani se deplasa la volanul autoturismului pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți și a lovit în partea din spate autoturismul condus în fața sa de către un localnic. Femeia care era angajată în traversare pe trecerea de pietoni din apropiere, a fost acroșată, suferind leziuni și plecând de la fața locului, prezentându-se ulterior la spital.

După producerea accidentului victima a discutat cu conducătorii auto, spunând că are dureri la nivelul toracelui, însă refuză să se deplaseze la Spitalul Mun. Rădăuți pentru a fi examinată de cadrele medicale.

Astfel, conducătorii auto au încheiat formularul de constatare amiabilă și au declarat verbal lucrătorilor de poliție rutieră că în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Având în vedere cele menționate mai sus, respectiv sesizările de la orele 15.49 și 15.53, lucrătorii de poliție rutieră aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu au efectuat activități specifice, astfel că au identificat conducătorii auto, aceștia fiind testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

Ulterior acestora li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Mun. Rădăuți.

S-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava