• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto27 poze în acest set

Marți, 6 noiembrie în comuna Cornu Luncii a fost sfințit și dezvelit Panteonul Eroilor închinat celor 346 de eroi ai comunei din cele două razboaie mondiale, de la Revoluție și din teatrele de operațiuni. Evenimentul cuprins în calendarul acțiunilor dedicate Centenarului Marii Uniri a adunat sute de persoane de față fiind prezent primarul Gheorghe Fron dar și prefecta Mirela Elena Adomnicăi și parlamentarii Virginel Iordache și Emanuel Havrici. Slujba de sfințire a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăduților, IPS Pimen.

Tot marți a fost sfințit și dezvelit Monumentului închinat Eroului Martir sublocotenent post-mortem Constantin Puiu Mihalovici, care și-a pierdut viața în Revoluția din decembrie 1989. Momentul a fost unul emoționat la dezvelirea monumentului fiind prezent tatăl eroului.

Într-o localitate din județul Suceava a fost inaugurat Panteonul Eroilor, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava