MOPAN Suceava

La mijlocul acestei săptămâni, Rapid Suceava a fost învinsă într-un meci amical disputat în compania grupării de Liga I, FC Botoşani, pe stadionul din localitatea Roma. La capătul unui joc dominat de echipa din primul eşalon valoric, scorul FC Botoşani – Rapid Suceava a fost 4-0.
Aflată la ultima repetiţie înaintea meciului de sâmbătă, de pe teren propriu, contra Oţelului Galaţi, gruparea botoşăneană a deschis scorul la jumătate de oră de la fluierul de start, când Danci a trimis mingea în vinclu dintr-o lovitură liberă din marginea careului.
Până la pauză s-a făcut 2-0 pe stadionul din Roma, după ce Vaşvari a scăpat singur cu Roheţki şi a înscris cu un şut pe lângă portarul sucevean. Golul trei al gazdelor a fost semnat de Roussel, în minutul 75, şi a venit după o acţiune pe partea dreaptă finalizată de atacantul camerunez cu o execuţie la colţul lung. Scorul final, 4-0 pentru FC Botoşani a fost stabilit de Axinte, care a profitat de o bâlbâială a defensivei sucevene şi l-a învins pe Pascal cu un şut de la 10 metri.
Rapid Suceava a început meciul în următoarea formulă de joc: Roheţki – Bălan, Plecanciuc, Soare, Spătar – Gheorghiciuc, Onciu, Sumanariu, Golofca – Marinkovic, Buziuc. Pe parcurs au mai intrat: Pascal, Sava, Ferariu, Al. Apostol, Săvoaia, N. Alexandru şi Vornicu.
La gazde nu au evoluat Martinus, Ngadeu, Fulop, Hadnagy, Patache, Batin şi Lazar.
Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, nu a putut miza la amicalul cu FC Botoşani pe serviciile lui Velescu, Negru şi Semeghin, toţi confruntându-se cu probleme medicale. Ultimul dintre ei, Dorin Semeghin, va lipsi de pe gazon cel puţin o lună de zile. Rapid Suceava mai are de disputat din sezonul regulat, două partide pe stadionul „Areni”, cu ASC Bacău (14 martie) şi FC Voluntari (21 martie) şi două în deplasare, la Piteşti (18 martie) şi Buzău (28 martie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava