Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul acesta ne propunem o vară plină de joc și joacă, pentru că indiferent dacă copilărim în 1990 sau în 2018, joaca este cea mai mare bucurie pe care o avem. Fie că joaca este pe tabletă, pe telefon sau în parc alături de prieteni, bucuria este aceeași. Şi pentru că tot se apropie 1 iunie, haideți să încercăm să uităm puțin despre teze şi teste şi să ne dăm întâlnire în parc, să explorăm învăţarea prin joacă, să ne  prăfuim hainele şi  să fim fericiţi şi mândri de „isprăvile” noastre la GROW games.

Astfel, dacă ești licean şi vrei să faci ceva diferit, să experimentezi un alt mod de învățare alături de traineri internaționali, Şcoala de Valori organizează pentru tine, în perioada 23 iunie – 29 iulie, proiectul GROW games.

GROW este cel mai mare program de educaţie nonformală, cu predare în limba engleză  care se adresează elevilor de  liceu cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare. Sesiunile GROW games se vor desfăşura timp de 6 săptămâni, în perioada 23 iunie – 29 iulie,  sub formă a 7 ateliere de lucru interactive într-un mediu relaxant, dominat de multiculturalitate şi diversitate unde participanţii îşi vor dezvolta aptitudini utile, vor învăţa despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public şi îşi vor consolida încrederea în sine prin provocări practice. Până acum, în cei 7 ani de GROW, peste 20.300 de adolescenți din 50 orașe au fost  ghidați în învățare de peste 662 de traineri internaționali.

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaţionalismul – programul fiind susţinut în limba engleză de studenţi internaţionali veniţi În România, abordarea pe termen lung, conţinutul educaţional fiind îmbunătăţit continuu şi acoperirea naţională – proiectul desfăşurându-se în 11 oraşe din România: Brașov, București, Călărași, Craiova, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Roman, Slobozia, Suceava.

Pentru  a fi jucător în GROW 2018 aplică pe site-ul proiectului GROW  – www.growedu.ro/apply.  Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 13 iunie 2018.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava