Comenzi MOPAN Suceava

Lucratorii Sectiei nr. 13 Politie Rurala Balcauti, aflandu-se în exercitarea atributiilor de serviciu au procedat la oprirea regulamentara, cu semnalele acustice și luminoase în functiune, a unei autoutilitare condusa de o femeie domiciliata în comuna Dornești.

În urma controlului autoutilitarei s-a constatat ca vehiculul era încarcat cu material lemnos, iar conducatoarea  auto nu a  putut  prezenta  aviz  de însotire primar, relatand  ca nu detine documente  de provenienta  si transport a materialului  lemnos.

În aceste conditii, autoutilita a fost condusa la depozitul Ocolului Silvic Adancata, unde materialul lemnos a fost inventariat de catre maistru silvic din cadrul Ocolului Silvic Adancata,  judetul Suceava, constatandu-se ca a fost transportat o cantitate  de  2,17 metri cubi lemn foc malin in valoare de 197,47 lei. Avand in vedere cele constatate, s-a luat masura sanctionarii contraventionale a conducatoarei auto conform art. 19 alin. 2 lit. a) punctul 1 din Legea 171/2010 i s-a dispus confiscarea cantitatii de 2,17 metri cubi lemn foc în valoare de 197,47 lei.

Intransigență în respectarea legii. Transport ilegal de lemn de foc în valoare de 197,47 lei capturat de polițiștii din Băclăuți, 6.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava