Concert pascal
MOPAN Suceava

Reuniune de familie! Ben Affleck (50 de ani) a fost văzut zilele trecute în California, în compania fostei sale soții, Jennifer Garner (50 de ani), dar și a actualei, Jennifer Lopez (53 de ani). Întâlnirea a avut loc cu ocazia unui spectacol muzical la care a participat Seraphina (14 ani), fiica lui Affleck și a lui Garner, notează click.ro.

J Lo a venit și ea s-o susțină pe adolescentă, la evenimentul din Santa Monica. Diva, care s-a căsătorit cu Ben Affleck anul trecut, a purtat cu această ocazie o pereche de blugi mulați, un pulover verde și o jachetă scurtă. Actorul a venit la eveniment cu fiica lui Lopez, Emme (14 ani). Ben Affleck a optat pentru o ținută elegantă, formată dintr-o cămașă neagră și pantaloni asortați, potrivit sursei citate.

În schimb, Jennifer Garner, care a venit la eveniment alături de fiica Violet (17 ani) și fiul Samuel (10 ani), pe care îi are tot din relația cu Ben Affleck, a optat pentru o ținută mai lejeră. S-a îmbrăcat într-o pereche de blugi albaștri, un pulover gri și o geacă neagră. Chiar dacă au venit separat la eveniment, în interior au stat împreună, potrivit martorilor. A fost prezentă și mama lui Affleck, Christopher Anne Boldt.

Citește mai multe și vezi imagini pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/intre-doua-nu-te-ploua-ben-affleck-cu-fosta-si-2237489.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava