MOPAN Suceava

Premierul Viorica Dăncilă a participat astăzi la un prânz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de  Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și Alteța Sa Regală Principele Radu. Aceasta a fost prima întâlnire a prim-ministrului cu Familia Regală a României, de la preluarea mandatului.
Șeful Executivului a invitat Familia Regală ca, în parteneriat cu Guvernul, să contribuie la promovarea României în plan internațional, în contextul marcării Centenarului, în acest an, și al preluării președinției Consiliului Uniunii Europene. ”Îmi doresc să cresc dimensiunea europeană a Guvernului pe care îl conduc. Anul viitor România va prelua președinția Consiliului UE, un moment esențial pentru țara noastră. Anul acesta sărbătorim Centenarul, un context unic în care trebuie să ne unim toți eforturile pentru a promova România și pentru a-i uni pe români. M-aș bucura să vă alăturați acestor demersuri și împreună să găsim căile prin care să promovăm România în perspectiva celor două momente esențiale: Anul Centenar și prelurea președinției Consiliului UE”, a subliniat premierul Viorica Dăncilă.
Șeful Executivului a transmis aprecierea sa față de reperele morale, eforturile și îndemnurile pe care Casa Regală le-a promovat cu stăruință în societatea românească, pentru a face ca Romania sa fie respectată în Europa și în întreaga lume. ”Unul dintre  obiectivele principale pe care Casa Regală le-a urmărit a fost ideea de reconciliere națională în jurul unor deziderate la care aspiră toți românii. Este un obiectiv care ar trebui să reunească întreaga clasa politică, dincolo de partizanatele sau interesele politice conjuncturale”, a punctat primul-ministru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava