• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 13 martie 2019, o întrevedere cu Președintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Thalat Xhaferi, aflat în România la invitația Președintelui Senatului.

Întâlnirea se înscrie pe linia ascendentă a consultărilor politice bilaterale și a oferit prilejul trecerii în revistă a stadiului cooperării dintre cele două țări, în continuarea discuțiilor pe care Prim-ministrul Viorica Dăncilă le-a avut cu Prim-ministrul Republicii Macedonia de Nord, Zoran Zaev, aflat în vizită oficială la București, la 28 februarie 2019.

Cei doi oficiali au salutat, totodată, creșterea constantă a comerțului bilateral. Premierul român a adresat mulțumiri pentru ratificarea recentă, în Adunarea Republicii Macedonia de Nord, a Acordului bilateral privind cooperarea în domeniul educației, științei, culturii, mass-media, tineretului şi sportului, document care va contribui la apropierea dintre cele două state, inclusiv prin dezvoltarea contactelor inter-umane și facilitarea unei cooperări consolidate în domniile relevante.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a salutat rezultatul votului de astăzi din Senatul României pentru ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la NATO, vot care a încheiat procesul de aprobare a legii de ratificare a Protocolului în Parlamentul României, după votul dat în unanimitate de către Camera Deputaților, la 27 februarie 2019.

În context, Prim-ministrul României a transmis șefului legislativului de la Skopje felicitări pentru activitatea și eforturile depuse de Adunarea Republicii Macedonia de Nord, care, prin voturile sale din 11 ianuarie 2019 și 19 octombrie 2018, a aprobat amendarea Constituției țării în vederea implementării Acordului de la Prespa, conducând astfel la semnarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la NATO.

Prim-ministrul Dăncilă a reconfirmat sprijinul României, în calitate de Președinție a Consiliului UE, pentru avansarea procesului de integrare europeană a țării, și a încurajat continuarea demersurilor de reformă, pentru a putea obține rezultate concrete pe durata Președinției române la Consiliul Uniunii Europene. De asemenea, Prim-ministrul României a reiterat disponibilitatea României de a sprijini Macedonia de Nord în viitorul proces de negociere cu UE, prin transfer de expertiză și împărtășirea propriei experiențe de negociere pentru aderare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava