Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 22 februarie 2019 , o întrevedere cu Antonio Costa, omologul său din Portugalia, în marja Congresului Partidului Socialiștilor Europeni (PES) de la Madrid (22-23 februarie 2019).

Cei doi oficiali au exprimat satisfacția pentru relația bilaterală excelentă, bazată pe legături istorice, culturale și lingvistice, întărite prin prezența unei importante comunități românești în Portugalia.

Premierul Viorica Dăncilă a mulțumit omologului său pentru atitudinea constructivă a autorităților și a societății portugheze față de comunitatea românească și a subliniat atașamentul României și al poporului român față de limba și cultura portugheză.

Totodată, a fost evidențiat interesul ambelor părți de a intensifica dialogul bilateral în timpul deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene în 2019, în contextul convergenței de opinii pe o serie de dosare europene, precum Cadrul Financiar Multianual, viitorul Europei sau coeziunea economică și socială.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a subliniat că țara noastră urmărește, într-o abordare incluzivă și constructivă, axată pe principiul coeziunii, să asigure continuitatea agendei europene și să soluționeze cât mai multe dintre dosarele aflate pe agendă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava