MOPAN Suceava

În cadrul vizitei oficiale pe care a desfășurat-o la 15 octombrie la Ankara, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut o întrevedere cu Levent Gok, președintele în exercițiul al Marii Adunări Naționale a Turciei.

Prim-ministrul român a transmis interlocutorului aprecieri pentru excelenta cooperare la nivel parlamentar, atât în plan bilateral, cât și în formatul de dialog strategic trilateral derulat împreună cu Polonia și a subliniat importanța dialogului constant și consecvent la acest nivel, pe teme strategice.

A fost analizată evoluția cooperării pe temele de interes comun de pe agenda bilaterală și perspectivele de consolidare ale parteneriatului strategic, cu accent asupra relațiilor economice și asupra cooperării în materie de securitate, pilonii principali ai Parteneriatului strategic dintre România și Turcia. Cei doi interlocutori au analizat evoluția provocărilor de securitate în regiunea Mării Negre și acțiunile comune desfășurate pentru asigurarea securității și stabilității în zonă, precum și perspectivele de acțiune pe viitor.

Prim-ministrul României a transmis aprecieri pentru contribuția Turciei în gestionarea problematicii migrației, în conformitate cu Acordul UE-Turcia și a reiterat susținerea constantă a României pentru parcursul european al Turciei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava