• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Luni, 3 decembrie 2018, în cadrul vizitei oficiale pe care o întreprinde în Republica Croația, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut o întrevedere cu președintele Parlamentului croat, Gordan Jandroković.

Cu această ocazie, prim-ministrul român a salutat dinamica pozitivă a dialogului politic bilateral, atât pe linie guvernamentală, cât şi parlamentară. Relațiile dintre cele două state sunt foarte bune și au la bază poziționări similare, asupra unor aspecte ale sferei de problematici regionale, europene și internaționale, a precizat înaltul oficial de la București.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că, având în vedere cadrul extins al cooperării dintre România și Republica Croația, diplomația parlamentară are un rol important în identificarea unor noi oportunități de cooperare, necesare pentru consolidarea în continuare a relațiilor economice și sectoriale.

De asemenea, șeful Executivului a precizat că România, în calitate de susținător consecvent al politicii de extindere și stat membru UE, aflat în vecinătatea directă a regiunii, cu interese specifice de stabilizare şi securitate pentru regiune, sprijină obiectivele UE în raport cu Balcanii de Vest, regiune care ocupă un loc important între obiectivele Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Prim-ministrul României și președintele Parlamentului Republicii Croația au discutat, de asemenea, despre pozițiile similare pe care cele două state le au pe o serie de dosare europene: viitorul Europei, politica de coeziune, relațiile dintre statele zonei Euro și cele non-Euro, spațiul Schengen și gestionarea frontierelor externe ale UE, Vecinătatea Estică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava