• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a primit-o astăzi, la Palatul Victoria, pe doamna Olta Xhacka, ministrul apărării din Republica Albania, care efectuează o vizită oficială în România, în perioada 30-31 octombrie 2018.

Întâlnirea a constituit un bun prilej pentru a reafirma deschiderea României pentru aprofundarea ansamblului relațiilor bilaterale, în continuarea discuțiilor pe care prim-ministrul Viorica Dăncilă le-a avut recent cu premierul albanez, Edi Rama, la Sofia, în data de 6 iulie 2018.

Șeful Executivului român și-a exprimat satisfacția pentru creșterea ritmului întrevederilor bilaterale sectoriale, precum și pentru organizarea, la Tirana, la 8-9 noiembrie 2018, a următoarei reuniuni a Comitetului mixt interguvernamental româno-albanez de colaborare economică, științifică și tehnică.

Premierul român a transmis apreciere și pentru buna cooperare în cadrul misiunilor NATO și UE. Întrevederea a prilejuit o trecere în revistă a cooperării în domeniul apărării, pe baza cadrului legal dezvoltat până în prezent, care permite aprofundarea și consolidarea cooperării în materie.

Totodată, prim-ministrul Viorica Dăncilă a reconfirmat sprijinul ţării noastre pentru parcursul european al Republicii Albania și a încurajat autoritățile albaneze să continue procesul de reforme, pentru a putea obține rezultate concrete pe durata Președinției române a Consiliului Uniunii Europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava