• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 17 aprilie 2018, o întrevedere cu dr. Sultan Ahmed Al Jaber, ministru de stat pentru afaceri externe al Emiratelor Arabe Unite, aflat în vizită oficială în România cu prilejul desfășurării primei reuniuni a Comitetului Mixt de cooperare între Guvernul Românei și Guvernul Emiratelor Arabe Unite (16-17 aprilie 2018).

Premierul Viorica Dăncilă a subliniat că, prin actualul program de politică externă, Guvernul României recalibrează orientarea către partenerii săi tradiționali din regiunea Golfului, relațiile cu Emiratele Arabe Unite reprezentând o prioritate, atât din perspectiva relațiilor inter-umane, cât și a potențialului economic și comercial. În context, a evidențiat dinamica specială a relațiilor dintre cele două țări și a transmis dorința comună de consolidare, pe mai departe, a raporturilor bilaterale.

Dialogul a reliefat, de asemenea, simbolistica aparte a anului 2018, având în vedere faptul că România celebrează 100 de ani existență a statului român modern, iar Emiratele Arabe Unite 100 de ani de la nașterea părintelui fondator al EAU – „Anul Zayed”.

În cursul convorbirilor au fost salutate rezultatele sesiunii comitetului mixt, cele două părți exprimând interesul pentru aprofundarea cooperării în domeniile agricultură, transporturi, infrastructură, energie, IT și securitate cibernetică, precum și educație și cultură. A fost evidențiat faptul că documentele juridice bilaterale semnate cu prilejul comitetului mixt vor facilita și impulsiona dezvoltarea colaborării în domeniile de interes comun pentru cele două părți. Cei doi demnitari au agreat, totodată, ca Guvernele celor două țări, în baza rezultatelor primei reuniuni a comitetului mixt, să identifice noi sectoare de cooperare, inclusiv noi proiecte concrete.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă a transmis interesul părții române pentru intensificarea contactelor directe între mediile de afaceri din cele două țări, context în care a apreciat că forumul economic româno-emiratez, organizat în marja reuniunii comitetului mixt, va permite prezentarea oportunităților oferite de cele două economii și va contribui la dinamizarea dialogului între oamenii de afaceri din România și cei din Emiratele Arabe Unite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava