Comenzi MOPAN Suceava

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, și consilierul de stat László Borbély s-au întâlnit marți, la Palatul Victoria, cu Secretarul general adjunct al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), Masamichi Kono.

Întrevederea a avut loc în contextul Conferinței Internaționale “Agenda 2030: Parteneriate pentru dezvoltare durabilă”, organizată la București, de către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă al Guvernului, în cadrul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a remarcat excelenta colaborare a României cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, exprimându-și dorința ca aderarea țării noastre la OCDE să se concretizeze cât mai rapid posibil.

La rândul său,  Masamichi Kono a salutat organizarea la București a Conferinței Internaționale „Agenda 2030: Parteneriate pentru dezvoltare durabilă”. Totodată, acesta și-a arătat speranța că va fi obținut consensul necesar pentru aderarea României la OCDE.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Etichete
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava