Comenzi MOPAN Suceava

Viceprim-ministrul Dan Barna l-a primit astăzi pe domnul Istvan Jakab, șeful interimar al Reprezentanței Comisiei Europene din România.

“L-am asigurat pe viceprim-ministrul Dan Barna că, din partea Reprezentanței Comisiei Europene, există toată deschiderea pentru întărirea colaborării cu Guvernul României, astfel încât românii să poată beneficia de toate avantajele ce decurg din calitatea de cetățeni ai Uniunii Europene”, a declarat domnul Istvan Jakab.

“Am apreciat implicarea Comisiei Europene în asigurarea unei gestiuni coordonate a aspectelor legate de pandemia de Covid-19. Contăm pe această implicare și în continuare. În ceea ce ne privește, pentru noi este esențial, în acest moment, să asigurăm o aplicare cât mai rapidă și eficientă a Planului Național de Redresare și Reziliență. Vrem să construim un plan care nu doar să fie acceptat de către Comisie din punct de vedere tehnic, ci și să aducă o contribuție majoră la combaterea efectelor crizei economice prin care trecem”  a spus, la rândul său, viceprim-ministrul Dan Barna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava