• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ploile torențiale din ultima perioadă au provocat inundații în mai multe localtăți sucevene fiind afectate locuințe, anexe și curți din Brodina, Berchișești, Budeni, Mănăstirea Humorului, Rădăuți, Gura Humorului, Doroteia, Slatina, Straja, Bădeuți, Râșca, Neagra și Capu Codrului. Cele mai afectate sunt Slatina, Găinești, Gura Humorului, Doroteia și Stulpicani. Aici intervin 200 de pompieri militari, cu 15 autospeciale și 31 de motopompe ajutați de lucrători ai Comitetelor Locale și Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile inundate. Mobilizarea de forțe este masivă, la nivelul județului acționând polițiști, jandarmi, lucrători ai Direcției Silvice Suceava, echipe specializate ale E.On, Sistemului de Gospodărire a Apelor, Drumuri Naționale, Drumuri Județene.

Totodată centrul Infotrafic al Poliției Române informează că în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea  aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil circulația este întreruptă pe mai multe tronsoane de drum din județul Suceava situația de astăzi la ora 14 prezentându-se astfel:
– DN17 Suceava – Vatra Dornei, la km 214+500 de metri, în zona localităţii Frasin
– DJ 174A, pe raza localităţii Broşteni şi DJ 175F Pojorâta – Izvoarele Sucevei, în zona localităţii Fundu Moldovei
– DJ 177A Frasin – Holda, în zona localităţii Doroteia
Echipele de intervenție lucrează pentru deblocarea traficului rutier.

Inundații în mai multe localități sucevene și tronsoane de drum național și județean cu circulația întreruptă, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava