MOPAN Suceava

Rubik Hub / ADR Nord-Est a deschis înscrierile în programul de educație antreprenorială RubikEDU. Se caută persoane care cred într-o idee și vor să învețe care sunt pașii pentru a o pune în practică și a o transforma într-un startup: https://rubikhub.ro/rubikedu/

Începând cu data de 27 martie, timp de 10 săptămâni, participanții vor fi sprijiniți în primii lor pași către un startup de succes. Cum? Printr-o serie de workshopuri online, sesiuni de feedback individuale și de grup, alături de experți și de echipa Rubik Hub. La finalul programului, în cadrul unui Demo Day, participanții vor avea ocazia să-și prezinte ideea.

Toate sesiunile vor fi susținute de mentori din comunitatea Rubik Hub, fondatori de startup sau experți în diferite domenii, care vor acoperi teme legate de rolurile pe care un fondator sau o echipă de fondatori le au încă din prima zi. Accesul la o comunitate de peste 200 de mentori, deci posibilitatea de conectare cu aceștia și de a învăța direct din experiențele lor, este unul dintre principalele beneficii apreciate de foștii participanți în programe.

Alte beneficii de care se vor bucura cei selectați sunt:

  • Acces la instrumente utile în creșterea unui startup – beneficii și reduceri în valoare de peste $150,000 de la parteneri ca Notion, AWS, Miro
  • Feedback personalizat în funcție de stadiul de dezvoltare
  • Acces gratuit la spațiul de co-working Rubik Hub din Piatra Neamț
  • Sprijin continuu din partea echipei Rubik Hub

Ajuns la a șaptea ediție, programul de incubare RubikEDU a avut peste 140 de participanți, printre care se numără startupuri ca Synaptiq, Lightpass, Psyne, RongoDesign, DriveUp, ONE Learning. Mai mult, echipa a organizat peste 20 de bootcampuri la care au participat peste 1500 de studenți.

„Ce am înțeles de-a lungul timpului – importantă este călătoria și nu neapărat destinația, important este progresul și nu neapărat rezultatul în sine. Primim mereu mesaje de la alumni care ne mărturisesc că au prins aripi în programul nostru. Îi așteptăm în RubikEDU pe toți cei care au nevoie de o pereche de aripi să zboare către visul lor antreprenorial”, spune Raluca Alexandrescu, parte din echipă.

Înscrierile se pot face până pe 20 martie. Participarea este gratuită, dar se mizează pe implicarea totală a celor selectați.

Despre Rubik Hub

Rubik Hub, parte din Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, sprijină dezvoltarea fondatorilor de startup, oferind o serie de programe care creează o călătorie antreprenorială completă, de la autodescoperire, la atragerea primei investiții. Misiunea Rubik Hub este de a crea comunități alături de care să inspire, educe și accelereze startupuri care să aibă succes la nivel global. Până în prezent, Rubik Hub a sprijinit peste 300 de startupuri.

Înscrierile sunt deschise și în programul de autodescoperire Rubikigai, dedicat celor care își doresc să pornească o afacere de impact, aliniată cu valorile personale: https://rubikhub.ro/rubikigai/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava