MOPAN Suceava

In ziua de astazi, exista o multime de modalitati de a invata sau de a ne imbunatati aptitudinile si abilitatile. Pe internet gasim o multitudine de materiale si de materiale video cu scop educativ. Partea practica, insa, este extrem de importanta in procesul de invatare. Pentru acest lucru exista conferintele. Acestea sunt o buna oportunitate, dar si o ocazie unica de a invata, de a socializa, de a schimba idei si opinii si de a te dezvolta in cariera.

Toamna aceasta va asteapta doua conferinte interesante si extrem de utile

Companiile de succes sau care iti doresc succesul Investesc in Oameni.

Iata la ce conferinte poti participa impreuna cu angajatii din compania ta:

Conferinta Femei de cariera – Leadership Feminin (editia a IX-a)

In ziua de astazi vedem tot mai multe femei la conducere, femei ambitioase care isi doresc sa fie din ce in ce mai bune pe domeniul lor. Conferinta Femei de cariera ajunge la editia a IX-a, editie care va avea loc pe data de 4 octombrie.

In cadrul acestei conferinte se va discuta despre leadership feminin si despre postura angajat vs antreprenor. Afla mai multe detalii aici.

Conferinta Targetare si Campanii Eficiente

Conferinta Targetare si Campanii Eficiente din 8 noiembrie iti va oferi informatii importante si pretioase despre promovarea eficienta. Totodata, angajatii tai vor putea fi pusi la curent cu ce presupune promovarea conform noilor norme GDRP. Toate informatiile despre conferinta le poti gasi aici.

Cine poate beneficia de aceste conferinte?

Vor beneficia atat angajatii, cat si compania. Intotdeauna oportunitatile de invatare si de dezvoltare atat profesionala, dar si personala vor ajuta extrem de mult la o mai buna functionare a companiei.

Daca ai angajati pe care doresti sa ii specializezi in acest sens aceasta conferinta le va prinde bine pentru experienta lor.

Ce beneficii pot avea angajatii daca participa la aceste conferinte

  • angajatele interesate de afaceri si cariera vor primi informatii utile si relevante in cadrul celei de a IX-a editii a conferintei Femei de cariera – LEadership Feminin
  • vor avea ocazia sa stea fata in fata cu speakeri care le vor aduce informatii utile despre crearea si cresterea unei afaceri si le vor insufla un plus de energie de ambitie
  • vor putea interactiona si cu alte persoane interesate de cariera si business si vor putea schimba idei cu acestea
  • pot intra in contact cu potentiali clienti sau parteneri
  • pot obtine diploma de participare la conferinte
  • angajatii vor afla informatii relevante de la antreprenorii care au propria afacere sau chiar de la managerii specializati in PR, marketing, SEO si promovare
  • noile norme GDPR sunt foarte importante si in promovare. Angajatii vor afla informatii despre cum sa conformeze businessul la aceste cerinte
  • vor fi la curent cu cele mai noi modalitati de a creste si de a promova un brand
  • ii ajuta sa gaseasca noi idei de promovare si de a contribui la succesul afacerii

Ofera bilete la conferinte angajatilor. Beneficiile sunt si pentru compania ta!

Este important ca angajatii tai sa fie la curent cu tot ce este nou in materie de business. Pentru acest lucru cele doua conferinte le vor aduce cunostinte noi, care ii vor ajuta sa fie mult mai eficienti si mai productivi la locul de munca. De ce nu, exista sansa sa devina mai sociabili sau chiar sa se simta apreciati in cadrul companiei.

Investeste si tu in angajatii tai!

Investeste si tu in angajatii tai, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava