MOPAN Suceava

Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru înlocuirea contoarelor de energie termică de la toate scările de bloc din municipiul Suceava a fost respins în şedinţa extraordinară de marţi a Consiliului Local, ultima în componenţa actuală a deliberativului. Proiectul iniţiat de primarul Ion Lungu a întrunit 13 voturi « pentru » şi 5 abţineri în condiţiile în care avea nevoie de 16 voturi favorabile pentru a fi aprobat. Lungu şi-a exprimat regretul că investiţia care are un singur scop ca cetăţenii să plătească exact cât consumă nu a fost aprobată însă speră ca acest lucru să se întâmple în prima şedinţă a noului deliberativ. « Îmi pare rău că proiectul atât de important pentru cetăţeni nu a trecut şi consider că trebuie să se spună lucrurilor pe nume pentru că campania electorală a trecut. Obligaţia este a autorităţilor să facă această contorizare la fiecare scară de bloc şi primăria este cea care trebuie să asigure fondurile de investiţii. Noi am mai făcut acest lucru acum 10 ani de zile. Vrem să ne asigurăm că cetăţenii plătesc ceea ce consumă », a declarat Lungu.

Investiţia pentru înlocuirea contoarelor de energie termică de la toate scările de bloc este evaluată la 23,082 de milioane de lei fiind eşalonată pe trei ani de zile. Vor fi montate 1.700 de contoare de energie termică pentru încălzire, 1.695 pentru apă caldă menajeră, 3.395 de filtre pentru impurităţi şi 8.490 de robineţi de izolare. În primul an al investiţiei vor fi cheltuiţi 7,951 milioane de lei, în al doilea 8,240 milioane de lei iar în ultimul an 6,891 milioane de lei.

Investiţia privind înlocuirea contoarelor de energie termică la scările de bloc din Suceava, stopată de CL, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava