MOPAN Suceava

Municipiul Vatra Dornei va beneficia în curând de un centru de înot modern dotat cu trei bazine pentru toate categoriile de înotători. Investiția se va ridica la aproximativ 40 de milioane de lei și se va realiza în zona numită ”Lunca Dornei”. Contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat miercuri, 24 august, în Sala Unirii a Consiliului Județean între atreprenorul general, o asociere compusă din firmele Euras, Cubicon Invest si Erbașu Construct și Compania Națională de Investiții reprezentată de directorul general Manuela Irina Pătrășcoiu.  Momentul s-a consumat sub privirile premierului Nicolae Ciucă și ale președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. De față au mai fost prezenți primarul de Vatra Dornei, Ilie Boncheș, ministrul de interne Lucian Bode, ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș, ministrul antreprenoriatului și turismului Daniel Cadariu, șeful CNAIR, prefectul Alexandru Moldovan, primarul Ion Lungu,  deputații Ioan Bălan, Angelica Fădor și Bogdan Gheorghiu, vicepreședinții CJ, Niculai Barbă și Vasile Tofan și administratorul public al județului, Irina Vasilciuc. Durata de execuție a lucrărilor este de 28 de luni din care 4 luni sunt dedicate proiectării.

Clădirea va beneficia de trei bazine de înot: unul pentru înotători cu dimensiunea de 13,5 m x 25 m și o adâncime de 2 metri prevăzut cu o tribună pentru însoțitorii celor care participă la diferite evenimente de natație, unul pentru neînotători cu dimensiunea de 10 m x11 m și adâncime de 1,3 m și unul pentru copii cu formă trapezoidală cu adâncime de 0,60 m. Între bazinul pentru înotători și cel pentru neînotători va exista un tobogan cu apă. De asemenea, pe lateralele bazinelor vor fi amenajate zone de relaxare prevăzute cu dușuri și șezlonguri. Clădirea va beneficia și de o zonă de bar, vestiare prevăzute cu cabine de schimb, dulapuri pentru garderobă, grupuri sanitare, dușuri și uscătoare de păr. În zona spa va exista saună finlandeză, saună umedă și de sare, bazin cu apă rece, dușuri și zonă de relaxare. Prin proict sunt prevăzute și o sală de fitness la etaj și una de bowling la demisol.

Investiție de 40 de milioane de lei în trei bazine de înot în municipiul Vatra Dornei. Contractul de execuție a fost semnat la Suceava în prezența premierului Nicolae Ciucă (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava