Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu na anunțat astăzi în conferința de presă săptămânală că în municipiul reședință de județ sunt în derulare un număr de 14 proiecte de investiții fiind deschise 13 șantiere de lucru. Lungu a precizat că investițiile sunt finanțate atât din fonduri europene cât și din fonduri proprii. Primarul a trecut în revistă investițiile cu fonduri europene: autobaza electrică din cadrul proiectului Transport public electric integrat; Centru multifuncțional Ițcani – sediu primărie Ițcani; Grădinița din Burdujeni sat, din curtea Școlii nr.6; Grădinița din zona centrală pe strada Dobrogeanu Gherea; Finalizare proiect Reabilitare sediu primărie; proiect APLICAT – digitalizare activități primărie.

Proiectele cu fonduri proprii aflate în derulare sunt: – lucrări la podul de peste Pârâul Cetății, din cadrul proiectului Ruta Alternativă Suceava – Botoșani; modernizare Piața George – Enescu; modernizarea ștrandului municipal din Ițcani; se lucrează la continuarea extinderii lucrărilor cu gaz metan în Burdujeni sat; se lucrează la grădinița nouă din Ițcani, din curtea Școlii Generale nr. 7; realizare Corp laboratoare la Colegiul Național Petru Rareș; sunt în curs de finalizare lucrările la Piața din Ițcani, pe care o deschidem în perioada următoare; sera floricolă de la Domeniul Public. ”Vom face și în acest an comandamente de investiții la fața locului, pentru a ne asigura că lucrările vor fi finalizate în termen”, a mai spus Lungu.

Investițiile continuă în municipiul Suceava. Sunt 14 proiecte în derulare și 13 șantiere deschise, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava