MOPAN Suceava

Direcției Județene pentru Sport și Tineret în parteneriat cu Asociația Intercult Bucovina (INTERCOOLT)  organizează Biblioteca Vie cu tema ”Modele de urmat” în data de 31 mai, la Muzeul Științelor Naturii, între orele 11.00-15:00.

Șapte cărţi vii vă așteaptă să veniţi într-un număr cât mai mare, să intraţi în dialog cu ele și să le cunoașteţi poveștile care se ascund în paginile lor.

Biblioteca Vie funcţionează ca o bibliotecă obișnuită — dumneavoastră, ca cititor, puteţi împrumuta o carte pentru o perioadă limitată de timp (20 minute). Există însă două aspecte importante: cărţile sunt fiinţe umane și intră într-un dialog personal cu cititorul.

„Cărţile” din Biblioteca Vie sunt reprezentanţi ai comunității din Județul Suceva, oameni cu povești care ar da cititorului o experienţă unică de învăţare sau oameni care se confruntă sau se pot confrunta cu prejudecăţi sau stereotipuri de etnie, rasa, religie etc. și care ar putea fi victime ale discriminarii sau excluderii sociale.

Prin Biblioteca Vie ne propunem să promovăm respectul pentru drepturile omului și demnitatea umană, să atragem atenţia asupra diversităţii culturale din judeţul Suceava, să stimulăm dialogul intercultural, pentru că de multe ori diferenţele dintre oameni nu sunt valorificate ca fiind resurse, iar de cele mai multe ori aceste diferenţe duc la discriminare, suspiciune și respingere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava