MOPAN Suceava

Invitatul special al spectacolelor organizate de hramul comunei Adâncata va fi cunoscutul interpret Tinu Vereşezean. Spectacolul va avea loc vineri, 26 octombrie 2012, la căminul cultural din Adâncata. Manifestările organizate de hramul acestei comune sunt organizate de către deputatul PDL, Ioan Bălan, primarul din Adâncata, Viorel Cucu şi de viceprimarul Dorel Haralambie. Viorel Cucu a precizat că manifestările vor începe de la ora 15:00, în faţa căminului cultural din comună, acolo unde va avea loc un spectacol susţinut de o fanfară. Începând cu ora 18:00 şi până la ora 22:00 va avea loc spectacolul susţinut de interpretul Tinu Vereşezan, care va fi organizat în incinta căminului cultural. Tot în acest interval de timp va susţine un recital şi interpretul de muzică populară Lucian Motoveleţ.
Viorel Cucu a mai spus că între orele 22:00 şi 4:00, locuitorii comunei Adâncata pot participa la balul organizat la căminul cultural, la care vor cânta formaţia Royal Grup şi Lucian Motoveleţ.
El a ţinut să precizeze că toate evenimentele care vor avea loc în ziua de hram a comunei Adâncata nu sunt organizate din bugetul primăriei. Primarul din Adâncata a mai declarat că la sărbătoarea acestei comune vor fi prezenţi şi preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, şi deputatul PDL Ioan Bălan. Viorel Cucu a ţinut să amintească faptul că la spectacolele organizate în anii anteriori au fost invitaţi să susţină spectacole artişti cunoscuţi, precum Irina Loghin sau Aurel Tamaş.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava