Concert pascal
MOPAN Suceava

Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani? Cum reușesc companiile tradiționale să crească în noua revoluție digitală și care sunt tehnologiile care pot ajuta ecosistemul de business din Nord-Est să performeze mai bine? Cum pot antreprenorii, într-o lume în continuă schimbare, să fie relevanți publicului și clienților și să construiască relații importante cu media?

Împreună cu antreprenori de top din Suceava și invitații Atelierului de Leadership și Inovație pentru Viitor veți găsi răspunsuri la aceste întrebări și altele în 23 octombrie de la ora 17:00 în Suceava. Înscrieri aici.

Vom sta de vorbă cu:
Ciprian Stănescu, antreprenor social și futurist, despre leadership în inovație și viitor cu vești de la World Economic Forum despre viitor și influențe globale. Ciprian a construit programe de leadership pentru lideri timp de 10 ani în cadrul Institutului Aspen și recent în cadrul Ashoka România, parte a celei mai mari organizații în inovație socială din lume. Predă un curs în futurism și dezvoltă programe educaționale cu accent pe trenduri de viitor pentru mii de tineri antreprenori anual.

Olivia Vereha, co-fondator și COO Code for Romania, UX designer care va vorbi despre ce înseamnă leadership în tehnologie din prisma unei organizații de tech civic care propune soluții digitale la problemele sociale din viață.

Oana Țoiu, co-fondator Social Innovation Solutions se numără printre cei 6 tineri care au un impact în viitorul educaţiei, a tehnologiei şi a guvernării publice, conform listei World Economic Forum Global Youth Changemakers, va vorbi despre antreprenoriatul social ca soluție de dezvoltare.

Valentin Coca, Regional Sales Director Autonom despre povestea lor, scalare și dezvoltare locală, cultură organizațională și antreprenoriat la firul ierbii

Acest Atelier de Leadership este dedicat fondatorilor de start-up-uri, antreprenorilor și managerilor, personalului din departamentul de resurse umane din companii de orice dimensiune care desfășoară activitate în cel puțin unul din județele Suceava, Iași, Bacău, Neamț, Botoșani, Vaslui.

Atelierul de Leadership este deschis doar companiilor care își desfășoară activitatea în domeniile următoare:

  • IT/TIC (inclusiv new media),
  • industrii creative,
  • textile și pielărie,
  • procesarea alimentelor și băuturilor,
  • prelucrarea lemnului și mobilă,
  • energie și management de mediu,
  • industria auto și componente,
  • sănătate și produse farmaceutice,
  • bioeconomie, biofarmaceutică și biotehnologii,
  • construcții și fabricarea materialelor de construcții,
  • activități profesionale, științifice și tehnice,
  • distribuție,
  • turism și ecoturism.

Participarea este gratuită.

Înscrierile se fac până pe 18 octombie 2019 la: ScaleUp Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava