MOPAN Suceava

Hai la teatru cu mic, cu mare! Iulius Mall Suceava vă invită la două seri consecutive cu spectacole susținute de artiștii Ateneului din Iași. „Peter Pan” și „Atenție, aterizăm!” sunt piesele prezentate în cadrul turneului „Ateneul ieşean în oraşele Moldovei”.

Două seri în care actori ieșeni vor oferi publicului spectacole apreciate se anunță la Iulius Mall Suceava. Miercuri și joi, pe 23 și 24 august 2017, de la ora 17.00, la etajul Iulius Mall Suceava, Ateneul din Iași va pune în scenă două piese de teatru care să stârnească interesul și aplauzele celor mici, dar și ale celor mari. Intrarea este liberă, iar amuzamentul este garantat.

Miercuri, prichindeii și nu numai sunt invitați să descopere peripețiile lui „Peter Pen” în călătoria sa spre Țara de Nicăieri. Alături de visătorul Peter Pan, micii spectatori vor descoperi personaje haioase, fioroase sau inocente, precum Wendy, căpitanul Hook, Crocodilul Tic- Tac, Scăfârlie și multe altele. Împreună cu aceștia vor porni spre o țară a visurilor și a întâmplărilor minunate, însă vor ajunge la concluzia că dorul de casă și de părinți este mai puternic și mai important decât orice tărâm de basm.

Spectacolul dramaturgic de joi este o adaptare a unei celebre comedii franțuzești de situație. „Atenție, aterizăm!” aduce în fața publicului șase personaje savuroase, care sunt puse în situații ilare. Mai exact, timidul arhitect Bernard locuiește în Paris și este logodit simultan cu trei stewardese, a căror activitate se desfășoară pe linii aeriene diferite. Acesta primește vizita neașteptată a unui vechi prieten, pe care trebuie să îl țină departe de secretele lui. Mai mult, toate zborurile se modifică, iar logodnicele sale aterizează la Paris. De aici, o serie de întâmplări pline de umor, într-o comedie spumoasă, care va încânta publicul din Iulius Mall Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava