MOPAN Suceava

Deputatul Ioan Balan a fost ales sâmbătă la şefia Organizaţiei Municipale Suceava a PDL. Alegerile pentru funcţia de preşedinte al celei mai importante filiale PDL din judeţ au avut loc în sala de festivităţi a Complexului Turistic Conacul Domnesc din Şcheia, acolo unde au fost prezenţi aproximativ 1.500 de invitaţi, dintre care 715 au fost delegaţi cu drept de vot. La alegerile din cadrul organizaţiei Municipale Suceava a PDL a fost prezentă conducerea centrală a PDL, în frunte cu preşedintele Vasile Blaga, acesta fiind unul dintre susţinătorii candidaturii lui Ioan Balan pentru şefia PDL Suceava. După discursurile de susţine a candidaturii lui Ioan Balan, delegaţii la şedinţa de alegeri şi-au exprimat votul, Ioan Balan obţinând 708 de voturi pentru şi 7 voturi împotrivă.

Trebuie subliniat că şedinţa de alegeri de sâmbătă a devenit şi un eveniment de lansare a candidaturii deputatului Ioan Balan la funcţia de primar al Sucevei, la alegerile locale din 2016. Primul care l-a nominalizat pe Ioan Balan ca viitor candidat al PDL pentru Primăria Suceava a fost chiar liderul democrat liberalilor, Vasile Blaga. „Astăzi nu veţi alege numai preşedintele Organizaţiei Municipale, un om de toată isprava. Astăzi veţi alege viitorul primar al municipiului Suceava. Despre asta este vorba aici. Împreună cu el vom conduce în continuare Suceava”, a spus Vasile Blaga.

Ioan Balan a obţinut şefia PDL Suceava şi va candida pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava