• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul sucevean Ioan Balan a participat la alegerile pentru Parlamentul European, el declarând, la ieșirea de la urne, că a avut ocazia să voteze cu partea bună a lucrurilor, cu cea mai bună listă.

„Am votat cu cei mai buni candidați care s-au prezentat la aceste alegeri europarlamentare și am convingerea că nu ne vor dezamăgi. Ba mai mult vor face tot ceea ce trebuie ca România să aibă un parcurs european în continuare, pentru ca intrarea în Schengen să se realizeze și să nu fie un deziderat care se amână de la un tur de alegeri la altul. Iar la referendum am votat cu DA pentru că suntem o țară europeană și astăzi vorbim despre alegeri pentru Europa”, a declarat Ioan Balan. Împreună cu deputatul Ioan Balan au fost prezenți și primarul Sucevei, Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harșovschi și mai mulți consilieri locali.

a

Ioan Balan: Am avut ocazia să votez cu partea bună a lucrurilor, cu cea mai bună listă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava