• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PDL Ioan Bălan care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în colegiul nr. 2 Suceava a votat duminică, la ora 11:00, la una dintre secţiile de votare din Şcoala cu clasele I-VIII Miron Costin din cartierul Burdujeni. După ce şi-a exercitat dreptul de vot, Ioan Bălan a declarat că a votat cu inima, pentru cetăţenii colegiului nr. 2, pe care l-a reprezentat în Parlament şi în ultimii patru ani. „Astăzi cred că în urma acestui vot, parteneriatul despre care tot am vorbit va continua. Faptul că primarul Ion Lungu este aici lângă mine, în inima colegiului, arată că este o garanţie pentru acest parteneriat”, a spus deputatul Ioan Balan după ieşirea de la urne.
Ioan Bălan a fost înosţit de primarul Sucevei, Ion Lungu, de liderul democraţilor liberali suceveni, Gheorghe Flutur, acesta candidând din partea ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava. Alături de Ioan Bălan au mai fost prezenţi şi deputatul PDL de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu, care candidează pentru un nou mandat, precum şi şeful de campanie, Lucian Harşovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava