Concert pascal
MOPAN Suceava

”Nu am crezut niciodată că într-un om poate sălășlui atâta ură și aroganță cum am văzut la Cătălin Nechifor”. Este caracterizarea făcută președintelui Consiliului Județean și al PSD Suceava, Cătălin Nechifor de către președintele organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan de la tribuna Consiliului de Coordonare Județean al partidului care a avut loc sâmbătă în sala mare a Casei de Cultură din municipiul Suceava. Nechifor a fost ținta predilectă a atacurilor lansate de Bălan asupra reprezentanților puterii acuzele vizând în special ”comportamentul opresiv și discreționar” al liderului social democrat față de primarii PDL. Bălan a arătat că Nechifor ”triumfătorul nostru conducător” a crescut în spatele foștilor lideri social democrați care au condus județul în trecut însă ”a luat de la ei ce e mai rău”. ”Am crezut că odată cu venirea lui Cătălin Nechifor președinte al Consiliului Județean un om din eșalonul doi care a stat în spatele lui Gavril Mîrza, al lui Ioan Cușnir care a stat în spatele altor oameni și știm și în ce formulă, am crezut că a învățat. L-am văzut atunci spunând că dacă va reuși vreodată să ajungă în frunte nu va fi sub nici o formă ca cei doi și am crezut asta. A venit însă momentul să fac un gest pe care nu am crezut că am să-l fac vreodată. Domnule Mîrza am crezut că dumneavoastră sunteți ceea ce poate reprezenta răul în PSD. Îmi cer scuze,  Cătălin Nechifor v-a depășit.”, a declarat Ioan Bălan. El l-a descris pe adversarul său politic sub forma unui tort îmbrăcat cu frișcă albă, gustoasă, apetisantă, care este foarte bun dacă guști un pic cu degetul dar dacă mănânci o felie ”imediat cauți o cămăruță mică pentru că ai o treabă”.

”O instituție care este în curs de clasificare ca și monument istoric (nr. Casa de Cultură din Suceava) azi e sabotată din temelii cu știința lui Cătălin Nechifor”

Ioan Bălan a ținut să relateze o situație în care președintele PSD Suceava a dat dovadă de comportament totalitar . ”Am vrut să montăm un banner pe Casa de Cultură pentru acțiunea noastră de sâmbătă. Cătălin Nechifor m-a chemat la el și mi-a spus ”ai greșit Bălane”, cu un zâmbet și aroganță maxime. Dar cu ce am greșit domnule președinte?, zic eu umil. ”Ai vrut să pui pe Casa de Cultură un meș fără autorizație”, a spus el. ”Nu l-am pus”, i-am răspuns. ”Lasă că am avut eu informații că voiai să-l pui”, a spus el. ”Ei bine și cum ar fi trebuit să procedez?”, îl întreb. ”Trebuia să vii să-ți ceri voie de la mine”, mi-a zis el. Imaginați-vă până unde s-a ajuns cu mitocănia. Eu partid politic să mă duc să cer voie pentru o acțiune politică de la un partid cu care sunt în opoziție. El în loc să aibă grijă de ce se întâmplă în județ are grijă de acțiunile politice ale PDL. Dar eu îl întreb următoarea chestiune. Domnule Cătălin Nechifor dacă tot vă aplecați așa de intens și vă interesează Casa de Cultură nu cunoașteți memoriile făcute de arhitecți care sunt indignați de ceea ce se întâmplă în foaierul acestei instituții de cultură? Ați văzut că trebuie să treci printr-un bar și printr-o crâșmă ca să ajungi în sală? O instituție care este în curs de clasificare ca și monument istoric azi e sabotată din temelii cu știința lui Cătălin Nechifor și pe el îl deranja un banner pe Casa de Cultură pe care îl dădeam jos în cinci minute după ce terminam acțiunea”, a spus Bălan. El a concluzionat că PSD și Cătălin Nechifor ”sunt o pacoste” pentru județ și că este imperios necesar ca PDL să se mobilizeze pentru a-i îndepărta de la putere în 2016. ”Un coleg îmi spunea că astăzi este momentul să înceapă jihadul împtriva PSD-ului și eu cred că asta trebuie”, a mai spus Bălan.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava