Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL Ioan Balan se alătură angajamentului pe care premierul Ludovic Orban l-a făcut la inaugurarea reţelei de gaze naturale din comuna Moara, judeţul Suceava, şi susţine alocarea a peste un miliard de euro pentru investiţii în extinderea reţelelor de gaze naturale pentru populaţie, în scopul de a dubla în următorii 5 ani numărul de gospodării care vor avea acces la această resursă.

”Mă bucură enorm faptul că Guvernul PNL a demarat acest plan de la Suceava, un judeţ atât de greu încercat în ultima vreme, în care oamenii aşteaptă de la noi să le schimbăm viaţa în bine cât mai repede. Inaugurarea reţelei de gaze naturale din comuna Moara este numai primul pas către asigurarea accesului populaţiei la toate utilităţile necesare unui trai decent şi accesibil – apă, canalizare, gaze, comunicaţii şi drumuri moderne. Personal, îmi este greu să înţeleg de ce PSD a blocat atâţia ani toate proiectele investiţionale pentru Moldova. Nu s-ar fi supărat nimeni dacă investiţiile pe care le aşteptăm de zeci de ani ar fi fost realizate deja de PSD. Din păcate, PSD doar a promis şi s-a lăudat cu realizări inexistente. Cum să o uităm oare pe Dăncilă, care se lăuda anul trecut că „a scos ţara din noroaie”, în timp ce sub ultimele guverne PSD nu s-a construit mai nimic, dar munţi de bani s-au risipit.

Este deosebit de important pentru noi, pentru Nord-Estul ţării, faptul că Guvernul PNL investeşte cu toată forţa în regiune. Lucrările la drumuri, poduri şi centuri ocolitoare au banii asiguraţi de la Guvern. Bani pentru reabilitarea şcolilor au fost deja trimişi către primării. Proiectele de dezvoltare locală, prin care se extind reţele de apă şi canalizare au fost accelerate. Ceea ce a depins de noi, de liberali, pe plan local, am făcut deja. Oricine poate constata investiţiile făcute de Gheorghe Flutur şi de primarii PNL, fără sprijinul guvernelor anterioare. Acum, că Guvernul este alături de noi, cu siguranţă că lucrurile vor evolua cu altă viteză”, a declarat Ioan Balan.

El consideră că este extrem de important și faptul că pe lângă investiţiile publice, Guvernul PNL a asigurat deja  zeci de milioane de euro pentru stimularea investiţiilor private şi crearea de locuri de muncă în Bucovina. „Altfel spus, numai în 6-7 luni PNL a reuşit să pună pe picioare investiţii care nu s-au realizat la noi în ultimii 6-7 ani de zile. Cu un Guvern PNL responsabil şi cu o administraţie locală liberală, pusă în slujba oamenilor, avem toate şansele ca în următorii 2-3 ani să scoatem Bucovina din topul ruşinos al subdezvoltării, unde PSD a ţinut-o atâta vreme”, a încheiat deputatul liberal sucevean

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava