Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, i-a răspuns liderului PSD Suceava, Ioan Stan, care a luat în derâdere rezultatele vizitei în SUA a președintelui Klaus Iohannis, dar care a apreciat și ca „răsuflate” declarațiile făcute de Ioan Bălan într-o conferință de presă.
Ioan Bălan a spus că dacă nu ar ști că Ioan Stan este președinte al PSD Suceava, ar putea spune despre el că e „chiar hâtru”.
„Mi-am adus aminte de celebrul banc cu președinții de CAP care, la o știre cu un președinte al SUA, asimila funcția de președinte de CAP cu cea de președinte al SUA”, a spus Bălan.
El a arătat că Ioan Stan ar fi credibil în criticile la adresa vizitei lui Klaus Iohannis în SUA, dacă ar fi făcut-o și la vizita lui Liviu Dragnea.
„Mă întreb ce ar fi putut spune despre această vizită altceva decât cât de greu i-a fost fotografului să-i surprindă în aceeași fotografie pe Liviu Dragnea cu președintele Trump în celebra întâlnire de 9 secunde”, a adăugat Ioan Bălan.În ceea ce privește temele pe care el le-a abordat în conferința de presă și care ar fi „răsuflate” , deputatul liberal sucevean Ioan Bălan a declarat că recunoaște că vorbește de foarte mult timp atât de nevoia de soluționare a problemelor generate în zeci de localități sucevene de catastrofalul proiect „Utilități și Mediu”, dar și că de șoseaua de centură a Sucevei vorbește de șapte ani.„Aceste teme deși par răsuflate pentru liderul sucevean al PSD, sunt mereu actuale pentru locuitorii județului Suceava și asta din cauza incapacității PSD de a dezvolta județul Suceava”, a conchis Ioan Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava