• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, a declarat joi că primarul Ion Lungu îşi va găsi un loc în echipa liberală dacă doreşte să se reîntoarcă în acest partid. Ioan Balan a spus că Ion Lungu este în proiectul PNL, „şi dacă dumnealui vrea să vină, cu siguranţă îş va găsi un loc în echipa liberală”. „Ion Lungu este primar PNL de la primul său mandat. Să spui acum că nu e relevant e o ipocrizie”, a precizat Ioan Balan, care a adăugat că în momentul de faţă Ion Lungu este primar independent, având susţinerea echipei PNL şi a consilierilor independenţi.
Atunci când a fost întrebat despre perioada în care Ion Lungu şi-a declarat susţinerea faţă de Victor Ponta, liderul PNL Suceava Ioan Balan a precizat că „pragmatismul politic te obligă uneori să faci că nu vezi anumite lucruri”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava