MOPAN Suceava
Galerie foto84 poze în acest set

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, unul dintre principalii sponsori ai primei ediţii a Crosului Sucevei a declarat la festivitatea de premiere a câştigătorilor că va susţine în continuare organizarea acestei competiţii sportive.

Festivitatea de premiere a câştigătorilor a avut loc sâmbătă seara, pe scena amplasată pe esplanada Casei de Cultură urcând alături de Ioan Balan şi preşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, deputaţii liberali Sanda Maria Ardeleanu şi Radu Surugiu, senatoarea PNL Steliana Miron şi viceprimarii Sucevei Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei. Alături de aceştia au fost prezenţi şi preşedintele Asociației Județene de Atletism Suceava, Elena Raţă, precum şi vicepreşedintele asociaţiei, Sorin Raţă, acesta din urmă fiind unul dintre principalii susţinători ai organizării primei ediţii a Crosului Sucevei.

Ioan Balan a fost felicitat de Gheorghe Flutur, pentru organizarea unui astfel de eveniment în municipiul Suceava, apreciind în mod special numărul mare de participanţi la competiţie. „Îl felicit pe Ioan Balan pentru organizarea acestui cros. Felicitări câştigătorilor”, a spus Flutur.

În cuvântul adresat de reprezentanta companiei Marlevi, sponsori principal al evenimentului, acesta a subliniat rolul important avut de Ioan Balan în organizarea competiţiei. „Vom susţine şi pe viitor acest cros pentru că Marelvi susţin sportul şi sănătatea. Şi dorim de fiecare dată să fim invitaţi şi vom răspunde la orice invitaţie pentru a susţine evenimente de acest fel”, a spus reprezentanta companiei Marelvi.


Cuvinte de apreciere la iniţiativa lui Ioan Balan de susţine organizarea Crosului Sucevei au mai avut şi Sanda-Maria Ardeleanu, Radu Surugiu, Steliana Miron, viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, dar şi preşedintele Clubului Sportiv Municipal Suceava, Vasilică Băiţan, şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism Suceava, Elena Raţă.
„Cine nu-l cunoaşte pe Ioan Balan astăzi a avut un exemplu elocvent de forţă şi de iniţiativă. Ioan Balan este cel care a iniţiat acest cros şi a reuşit să adune în jurul său o echipă de profesionnişti. Le mulţumesc pe toţi cei care au fost la acest eveniment. Nu aş vrea să-i uit pe tineri, pentru că ei sunt cu sufletul şi cu inima, sunt locomotiva acestui eveniment”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu.

De asemenea, Elena Raţă a precizat că Asociaţia Judeţeană de Atletism îi mulţumeşte deputatului Ioan Balan şi firmei Marelvi pentru sprijinul acordat, precizând că fără aceştia nu se putea organiza un concurs de o asemenea anvergură. „sperăm să ne fie alături de acum înainte”, a spus Elena Raţă.

La rândul său, Sorin Raţă, vicepreşedinte al Asociaţiei, a mulţumit pentru sprijinul primit în organizarea Crosului Sucevei, atât companiei Marelvi, şi în special deputatului Ioan Balan precizând că „o să-i fiu recunoscător toată viaţa domnului deputat pentru sprijinul acordat”.


La rândul său, deputatul Ioan Balan a ţinut să le mulţumească celor doi mari sportivi ai suceveui, Elena şi Sorin Raţă, subliniind faptul că aceştia au înţeles importanţa sportului şi a sportului de masă, în care oamenii care nu sunt profesionişti vin să facă mişcare pentru sănătatea lor. „A fost o zi în care am şi câştigat, am făcut şi mişcare. Dar cel mai mare câştig trebuie să fie faptul că am participat cu toţii la prima ediţie. Promisiunea mea este că în fiecare an, de câte ori îmi va fi cerut ajutorul, voi fi aproape de Crosul Sucevei. Vă mulţumesc la fiecare în parte”, a spus Ioan Balan.


La prima ediţie a Crosului Sucevei au fost prezenţi la start 1.007 de participanţi, premiile fiind oferite de compania Marelvi Electrocasnice şi deputat Ioan Balan.

Ioan Balan la festivitatea de premiere a Crosului Sucevei: Voi susţine în continuare acest concurs, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava