Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Bălan, cunoscut ca un redutabil organizator, le-a cerut activiștilor liberali din județ unitate și mobilizare maximă pentru câștigarea alegerilor locale de anul viitor. Bălan le-a vorbit membrilor și simpatizanților PNL la adunarea populară care a avut loc duminică în sala mare a Casei de Cultură a municipiului Suceava, devenită neîncăpătoare, unde au fost prezenți copreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu, prim vicepreședintele Cătălin Predoiu dar și alți importanți lideri naționali ai PNL precum Cezar Preda, Anca Boagiu, Mihai Voicu și Andreea Vass. ”Dreapta unită pe care o clamează unii pe care o clamăm toți nu se poate realiza altfel decât dacă o faceți fiecare în localitatea dumneavoastră. Atât de uniți vom fi cât de mult de vom dori fiecare dintre noi. Nu ne unește nimeni nu ne poate uni nici Bucureștiul nici Bruxelles-ul. Responsabilitatea e a fiecăruia dintre noi”, a le-a spus Bălan celor din sală. El le-a transmis activiștilor ca în teritoriu să aibă un mesaj clar către electorat în care să arate că PNL este un partid de dreapta, un partid care este alături de oameni, de întreprinzătorii mari și mici. Bălan a arătat că la Suceava este o echipă unită și le-a promis liderilor naționali ai PNL că așa va fi și pe viitor. ”Amintiți-vă toți că ne-am văzut aici pe această scenă cu ceva timp în urmă în proiectul Predoiu. Uitați-vă că proiectul Predoiu început aici la Suceava merge înainte și este candidatul nostru pentru funcția de prim ministru. Dar am avut aici cel mai important proiect al României și anume proiectul Klaus Iohannis”, a spus liderul liberal.

Poveste despre un primar trădător

Ioan Bălan a rememorat pentru audiență un episod cu un primar liberal care a trădat partidui la alegerile prezidențiale de anul trecut sperând că astfel de situații să nu mai apară pe viitor. ”Un primar de-al nostru susținut de noi ajuns în funcție cu munca fiecăruia dintre noi și poate și a mea în mod special în campania electorală a președintelui Klaus Iohannis nu numai că a dat din coadă cum se spune pe la noi pe aici dar a înțeles că trebuie să facă dovezi de slugărnicie față de PSD necerute de altfel de social democrați. Am să vă spun ce mi-a spus un mare preot din Suceava la care s-a dus respectivul primar. I-a spus ”părinte să știți că Ponta iese sută la sută nu avem nici o șansă așa că dați-vă pe lîngă el să mai primiți niște bănuți” la care preotul i-a spus ”măi este și Dumnezeu deasupra și de multe ori lucrurile se pot schimba”. A venit între turul întâi și turul doi din nou și i-a spus ”părinte ia toți oamenii și să mergem la CJ pentru că acum nici Dumnezeu din ceruri nu-l mai poate schimba pe Ponta”. Oameni buni știm cu toții rezultatul. De aici de la Suceava cu inima încărcată a plecat în continuare președintele Iohannis și nu s-a oprit până nu a ajuns la Cotroceni”, a spus Bălan. Ioan Bălan le-a cerut membrilor de partid să explice electoratului despre realizările fostului președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, și să arate că sub actuala administrație PSD județul s-a blocat. ”Aici la Suceava avem un exercițiu extrarodinar și anume o comparație a mandatului președintelui Gheorghe Flutur 2008-2012 cu ceea ce se întâmplă din 2012 încoace mai bine zis cu ceea ce nu se întâmplă. Un județ total blocat în care nu se mișcă nimic și în care din când în când mai merge unul pe la Cetate să vadă ce a mai făcut Flutur la proiectul lui mai merge pe la aeroprot să vadă munca președintelui Flutur de ce nu și a ministrului Anca Boagiu”, a spus Bălan. El le-a spus activiștilor să nu uite niciodată că adversarul PNL este și va fi mereu  PSD  ”partid cu care niciodată nu poți sta la masă”.

Mulțumiri speciale Ancăi Boagiu pentru sprijinul dat județului Suceava în vederea modernizării aeroportului

Ioan Bălan a ținut să-i mulțumească într-un mod inedit fostului ministru al transporturilor Anca Boagiu pentru sprijinul dat județului Suceava în vederea modernizării aeroportului. El a rugat audiența să se ridice în picioare și să o aplaude pe Anca Boagiu. ” În 2008 am candidat pentru un post de deputat într-un colegiu în care avem și aeroportul Suceava. Una din promisiunile pe care le făceam atunci sfătuindu-mă de altfel și cu președintele Flutur a fost cea de demarare a lucrărilor la aeroportul Suceava, un proiect nou. A venit atunci la Suceava ministrul transporturilor, noi l-am chemat într-o ședință publică să ne lumineaze. Și ne-a luminat când ne-a spus că nu se poate de ne-a luat prin suprindere pe toți că nu mai știam ce să zicem. A fost cea mai tristă zi din viața mea ca om politic. Tristețea nu a durat mult că lucrurile s-au schimbat și a venit ministrul Anca Boagiu. Deși se declarase aeroportul Suceava proiect închis prin discuțiile pe care le-am avut la București cu Vasile Blaga cu ministrul Anca Boagiu cu președintele Flutur astăzi la Suceava avem aeroport modern unul din cele mai moderne aeroprturi din țară. Am văzut colegi de-ai noștri invitând pe unii mai mici mai mari pesediști să vină să ne explice ce mult se lucrează la aeroport. Oameni buni ne știm cu toții. Nu poți să vii la masă cu noi să ne spui povești de dimineață până seară și apoi să fii cu PSD”, a spus Ioan Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava