• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, le-a mulţumit duminică seara tuturor alegătorilor din judeţul Suceava care au votat cu PDL la alegerile europarlamentare. „Eu personal le mulţumesc. Şi vreau să-i asigur că nu-i voi dezamăgi prin demersurile mele politice viitoare”, a declarat Balan. El consideră că şi în judeţul Suceava PDL încă mai este tributar măsurilor de austeritate luate în perioada Guvernării Boc. Liderul PDL Suceava a spus că speră totuşi ca la nivel naţional să se realizeze o alianţă de dreapta. „O alianţă puternică, care să reuşească să convingă românii să voteze un preşedinte emanaţie a dreptei, conştientizând pericolul unui partid-stat”, a spus Ioan Balan, care a mai adăugat că „se vede cu ochiul liber că atunci când PDL a avut 20% în sondaje a fost lovit şi din interior, şi din exterior, şi nu a mai reuşit să capaciteze în totalitate electoratul la vot. Pe de altă parte înţeleg şi dezamăgirea faţă de clasa politică. De data aceasta diferenţa a făcut-o PSD. Şi aproape 15% din populaţia ţării a reuşit să acapareze România”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava