Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Organizaţiei Municipale a PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat sâmbătă mâna premierului şi liderului PSD, Victor Ponta, este în buzunarul fiecărui român atunci când introduce o taxă nouă. Ioan Balan a declarat la o întâlnire electorală care a avut loc la Suceava în prezenţa a peste 1.000 de membri şi simpatizaţi ai PDL că de doi ani România este condusă de cei care „de dimineaţa şi până seara spuneau la televizor cât de mult le pasă lor de români”, şi că de a doua zi după ce vor prelua guvernarea vor schimba tot ceea ce a făcut Guvernul condus de Emil Boc. „Şi ce au făcut de a doua zi în realitate? Au venit, şi-au lungit mâinile şi le-au pus în buzunarul fiecăruia dintre dumneavoastră. Mâna premierului Ponta şi a ministrului de Finanţe e în buzunarul fiecărui român atunci când pun o taxă nouă, sau când le măreşte pe cele vechi. E o şmecherie ieftină”, a declarat Ioan Balan.

Liderul PDL Suceava a amintit că actuala guvernare condusă de Victor Ponta a introdus 35 de taxe noi, care înseamnă aproximativ 3,5 miliarde de lei la bugetul de stat, însă a anunţat recent că intenţionează să reducă 70 de taxe care înseamnă doar 300.000 de euro la buget. „E o măsură parşivă de diminuare a veniturilor fiecăruia dintre noi. Iar când o bătrână spune că taxa de 7 eurocenţi la combustibil nu o afectează trebuie să-i explicaţi că o afectează. Pentru că şi medicamentul ei este afectat de această taxă, prin creşterea costurilor la transport, şi prin adaosurile puse prin taxele lui Victor Ponta”, a mai spus Balan.

El a adăugat că PSD şi Victor Ponta i-a păcălit pe români atunci când au spus că vor crea un milion de locuri de muncă noi, şi mai mult, noile taxe au dus la falimentul a mii de firme. „Cu alte cuvinte, au reuşit să ne ia de proşti, în condiţiile în care statisticile arată că anul trecut au fost desfiinţate 85 de firme pe zi. Cine ar putea crea locuri de muncă, în condiţiile în care privaţii îşi închid porţile. Unde este domnule Ponta milionul de locuri de muncă?”, a afirmat Ioan Balan. El a făcut referire şi la Suceava, precizând că sub actuala guvernare PSD judeţul este îngheţat, fiind blocate proiectele începute în perioada în care Consiliul Judeţean era condus de liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur. Balan a arătat că sucevenii trebuie să compare cea ce s-a făcut în judeţ în perioada 2008 – 2012, cu ceea ce s-a întâmplat din 2012 şi până în prezent. „În ultimii doi nu s-a întâmplat nimic. Dar un nimic sinistru. Spunea Gheorghe Flutur că din 2016 vrea să revină la Consiliul Judeţean. Mă rog la Dumnezeu să găsim judeţul acesta măcar acolo unde l-a lăsat, deşi tare îmi este că nu va fi aşa. Pe lângă faptul că nu se face nimic, şi ceea ce s-a început şi se făcea atunci, acum s-a stopat, se fură şi se deteriorează, iar un exemplu este şoseaua de centură”, a precizat Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava