MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, este convins că planul de investiții și de dezvoltare economică care va fi implementat de PNL în următorii patru ani în Bucovina va aduce această regiune cât mai aproape de nivelul de dezvoltare economică și de standardul de viață din Uniunea Europeană.

”Sub guvernările și administrațiile PSD, Bucovina s-a aflat constant și nemeritat în topul european al sărăciei. Toți ne arătau cu degetul și ne compătimeau, de parcă am fi fost vinovați cu ceva. Unii spuneau adesea … că nu se poate face primăvară cu o floare. Țin să-i contrazic! Ultimii 4 ani cât PNL a condus Suceava au demonstrat contrariul! Da, în Bucovina PNL a început schimbarea de la Suceava și o va extinde în toată regiunea. Oamenii văd cu ochii lor cum se dezvoltă Suceava și se întreabă, firesc, de ce în alte județe PSD nu poate?

Am toată încrederea că românii vor veni duminică în număr mare la vot și vor vota la consiliile județene oameni ca Gheorghe Flutur sau primar ca Ion Lungu, care, într-un timp atât de scurt, au adus schimbări atât de mari în Suceava”, a spus Ioan Balan. El a precizat că în fapt, bucovinenii aleg oameni harnici, care le propun proiecte serioase de dezvoltare. „De aceea, văzând schimbările majore care s-au produs sub conducere liberală în Suceava în numai 4 ani, mi-aș dori ca modelul PNL de administrație locală să se multiplice și în celelalte județe din Moldova. Chiar dacă Județul Suceava și-a luat puternic avântul și va deveni o adevărată capitală economică a întregii Moldove, cred că este important ca toată regiunea să se dezvolte echilibrat și dezvoltarea să ajungă până și în cel mai îndepărtat sat.

Este important de spus că următorii patru ani vor fi patru ani de muncă serioasă. Dezvoltarea nu pică din cer, iar banii europeni nu vin dacă nu construiești proiecte serioase. Să reclădești Bucovina, după ce zeci de ani PSD a ținut-o pe loc nu este o treabă ușoară. Știm în ce ne băgăm și știm ceea ce avem de făcut. PNL nu se dă în spate de la acest efort, prin care ne dorim ca la finalul următorilor patru ani să avem standarde de viață asemănătoare celor din Occident în toată Bucovina: gospodării racordate la toate utilitățile, școli și spitale moderne în toate localitățile, drumuri de bună calitate și locuri de muncă atractive, cu salarii care să-i stimuleze pe tineri să rămână în țara lor”, a mai declarat deputatul PNL de Suceava.

El a subliniat că oamenii trebuie să știe că PNL propune pentru Bucovina cel mai ambițios plan de investiții, cu cele mai mari resurse financiare alocate din ultimii 30 de ani. Astfel, Ioan Balan a precizat că în următorii patru ani, cu investițiile în autostrăzile Moldovei pe care le face Guvernul PNL și cu dezvoltarea pe care o aduc administrațiile locale PNL, Bucovina va fi unul dintre cei mai importanți poli de dezvoltare din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava