Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreşedintele PDL pentru Regiunea de Nord – Est al PDL, deputatul Ioan Balan, consideră că PDL şi PNL vor găsi înţelepciunea şi resursele necesare pentru a realiza o construcţie politică de dreapta care să se contrapună încercării PSD de a se consolida ca partid-stat. Ioan Balan a mai spus că este convins de faptul că şi celelalte partide din România care se revendică a fi de dreapta vor face parte din această construcţie politică, sau o vor sprijini. „Realitatea politică de astăzi ne arată că, fiind înțelepți, noi cei din PDL, alături de cei din PNL, vom putea să găsim acele resurse politice care să dea o construcție de dreapta, eventual sub forma Alianței Dreptate și Adevăr și care să fie capabilă, la finele lui 2014, să dea acel președinte de care România are nevoie și pe care Europa se poate baza. Am convingerea că ceilalți de pe dreapta se vor regăsi în cadrul acestei construcții sau o vor sprijini pentru că altfel nu ar face altceva decât să consolideze votul celui care vrea să fie scut pentru baronii penali ai PSD”, afirmat Ioan Balan.

Liderul PDL a subliniat faptul că aşa cum se desfăşoară lucrurile în momentul de faţă, România riscă să ajungă într-o situaţie similară cu cea de acum zece ani, când la guvernarea ţării era PSD şi când exista pericolul consolidării acestei formaţiuni politice drept un partid-stat.

„Situația politică de acum zece ani, care se aseamănă cu cea de acum, a creat la vremea respectivă premisele înființării unei alianțe. Acea alianţă a fost înfiinţată pentru a garanta parcursul european al României, iar acum o nouă alianţă trebuie să garanteze statul de drept al României, într-o Europă din care facem parte”, a declarat Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava