MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a declarat că timp de aproape trei decenii moldovenii au fost mințiți de PSD, PSDR „sau cum s-a mai numit în decursul timpului acest partid toxic”, că vor avea o autostradă care să lege Capitala țării de Nordul Moldovei, dar și că vor avea industrie modernă și locuri de muncă la fel de bine plătite ca în țările occidentale. Ioan Balan a spus că în cei peste douăzeci de ani cât PSD a condus țara, guvernele pe care acesta le-a condus nu au mișcat un singur deget să pună în practică execuția unor lucrări de infrastructură, care să aducă un spor de bunăstare în viața moldovenilor.

„Dimpotrivă, în urmă cu numai câteva luni, aflam cu stupoare că Autostrada Moldovei nu era toată autostradă, ci doar o parte, iar de la Pașcani în sus, incompetenți din PSD deciseseră să se facă doar un drum expres, nu o autostradă, pentru că moldovenii din Nord nu îi votează. Deși PSD mai tăiase coada ursului din pădure doar pentru a mai diminua din minciuna pe care a rostit-o ani de zile, guvernele conduse de PNL au fost nevoite să reia construcția proiectelor strâmbe lăsate de socialiști. Cred că mulți își aduc aminte cum, la sfârșitul lunii martie, eu, personal, somam actualul guvern să nu mai întârzie corectarea măsurilor greșite luate de PSD și să acționeze în cel mai scurt timp. Am justificat atunci necesitatea implicării rapide a Guvernului, astfel încât Autostrada Moldovei să meargă de la București, prin Suceava, până la Siret și să putem utiliza banii europeni nerambursabili pentru construcția acesteia”, a precizat Ioan Balan.

El a amintit că săptămâna trecută, prim-ministrul Florin Cîțu a vizitat județul Suceava și a garantat că, până la finalul acestui an, toate erorile PSD-iste vor fi corectate, că studiile de fezabilitate pentru Autostrada Pașcani – Suceava – Siret vor fi finalizate, iar în 2021 va fi organizată licitația pentru desemnarea câștigătorului care să înceapă lucrările la cea mai așteptată autostradă din țară.

„Spun cu sinceritate că simt o mare satisfacție când văd că infrastructura prinde contur în Moldova, că avem toate premisele să aducem în regiune investitori care să creeze locuri de muncă bine plătite, că Guvernul dirijează o parte consistentă a viitoarelor fonduri europene către Bucovina și că cele mai multe erori din vremea PSD sunt una câte una corectate. Așa cum bine mă cunoașteți, nu voi slăbi atenția nici măcar asupra Guvernului PNL pe care îl susțin, pentru că românii nu vor trăi mai bine doar din planuri, vorbe și dorințe sau din proiecte începute, ci din acțiuni finalizate, de cea mai bună calitate. Așadar, numai atunci când vom vedea lucrul bine făcut dus până la capăt, abia atunci avem toate motivele să ne bucurăm pe deplin”, a afirmat deputatul PNL de Suceava.

El a mai spus că pe toate șantierele abandonate sau blocate de PSD până în anul 2019 în momentul de față se lucrează. De asemenea, Ioan Balan a arătat că exporturile României cresc de la o lună la alta, salariul real se majorează treptat și sigur, veniturile la buget sunt mai mari, ceea ce arată că măsurile liberale își fac efectul pe deplin și duc țara în direcția corectă, a dezvoltării și modernizării. „Am convingerea că dacă vom  continua să eliminăm risipa și minciuna din administrație, dacă vom continua să construim infrastructură de calitate, dacă vom crea locuri de muncă superioare în care angajații să simtă că viața lor este mai bună, dacă vom genera suficiente resurse la buget ca să plătim pensii mai bune părinților și bunicilor noștri, abia atunci vom avea pe deplin satisfacția că ne-am onorat angajamentele față de fiecare român în parte”, a încheiat Ioan Balan.

Ioan Balan: „Reparăm erorile PSD! Autostrada Moldovei nu se oprește la Pașcani, ci leagă Suceava și Siretul de București”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava