• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Toţi cei şase primari din localităţăţile care fac parte din Colegiul nr. 2 pentru Camera Deputaţilor şi liderii judeţeni şi naţionali ai PDL şi-au declarat vineri seara sprijinul pentru deputatul Ioan Bălan în vederea obţinerii unui nou mandat de parlamentar. La lansarea candidaturii din partea Alianţei România Dreaptă a lui Ioan Bălan, care a avut loc în cartierul Burdujeni din Suceava, toţi primarii localităţilor care fac parte din colegiul în care acesta va candida pentru al doilea mandat de deputat le-au solicitat alegătorilor să dea votul pentru deputatul PDL, pe de o parte, precum şi pentru liderul democrat liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează în Colegiul de Senat Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava