Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidaţii Alianţei România Dreapta la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012, Gheorghe Flutur şi Ioan Balan s-au aflat ieri în campanie electorală în localitatea Varatec din oraşul Salcea. Deputatul Ioan Balan candidează pentru un nou mandat în colegiul nr. 2 Suceava, în timp ce liderul democrat liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, este candidatul ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava. Cei doi au făcut campanie electorală din casă în casă, la discuţiile cu alegătorii fiind însoţiţi de primarul oraşului Salcea, Ilie Lungu. Acesta a ţinut să sublinieze faptul că având sprijinul deputatului Ioan Balan şi a lui Gheorghe Flutur, în satul Varatec au fost realizate mai multe investiţii importante, respectiv construcţia unei reţele de canalizare de 9,1 kilometri, asfaltarea unui drum cu o lungime de 1,7 kilometri, şi investiţii în modernizarea unităţilor de învăţământ. „Toate aceste lucrări au fost realizate cu sprijinul deputatului Ioan Bălan şi a domnului Gheorghe Flutur. Din acest motiv îi rog pe cetăţenii din Varatec ca pe 9 decembrie să dea votul pentru Ioan Balan deputat şi Gheorghe Flutur senator”, a declarat Ilie Lungu.

La rândul său, deputatul Ioan Balan a ţinut să sublinieze că în Varatec, precum şi în tot oraşul Salcea se poate observa modul în care parteneriatul parlamentar – primar funcţionează în folosul oamenilor. „Suntem aici într-o localitate în care s-au făcut lucruri multe şi importante pentru această comunitate. Suntem în campanie electorală, oamenii apreciază ceea ce s-a făcut şi până la urmă lucrul cel mai important este parteneriatul Ioan Bălan, deputat, Ilie Lungu, primar. Acest partenriat funcţionează impecabil în oraşul Salcea, iar acest lucru se poate observa şi aici în localitatea Varatec. Şi adresez şi eu rugămintea, aici în localitatea Varatec, ca cetăţenii să vină la vot pe 9 decembrie şi să voteze Ioan Bălan deputat şi Gheorghe Flutur senator”, a precizat Ioan Balan. El a precizat că pe tot parcursul acestei campanii electorale a discutat personal cu peste 16.000 de persoane din colegiul în care candidează pentru un nou mandat de deputat. Ioan Balan a subliniat că cele mai importante problemele cu care se confruntă comunităţile locale sunt cele legate de construcţia reţelelor de canalizare şi crearea de locuri de muncă. „Prin activitatea sa, un parlamentar poate asigura rezolvarea problemelor legate de crearea de locuri de muncă, iar prin parteneriatul cu primarii se pot realiza şi proiecte pentru construcţia de reţele de canalizare”, a mai spus Ioan Balan.

Prezent la discuţiile cu locuitorii din Varatec, liderul democrat liberalilor suceveni şi candidatul ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să-l felicite pe primarul Ilie Lungu pentru proiectele realizate în oraşul Salcea. „Aici în Salcea a făcut extraordinar de multe lucruri bune, şi ne gândim şi la Varatec, un sat mai izolat, care a început să fie asfaltat, în care s-a realizat o reţea de canalizare. Oamenii aşteaptă în continuare investiţii de la noi şi de la primar. Patru ani de zile am făcut împreună multe lucruri bune şi dorim să facem în continuare lucruri bune pentru oraşul Salcea”, a precizat Gheorghe Flutur. Candidatul ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava a mai spus că atât el, cât şi prietenul său, deputatul Ioan Bălan, îşi propun să găsească cât mai multe proiecte pentru oraşele mici, aşa cum este şi Salcea. „Din păcate oraşele mici au cam fost ocolite de la finanţare, mai ales pe programele de dezvoltare rurală. Din acest motiv va trebui să negociem pentru ca şi anumite componente a oraşelor, care au caracter de sat, să fie susţinute din bani europeni. Să existe un program special pentru oraşele mici, cum sunt Salcea, Cajvana, Dolhasca şi celelalte oraşe noi din judeţ. De asemenea, sper în deschiderea rapidă a aeroportului din Salcea, ca locomotivă pentru dezvoltarea acestei zone a judeţului”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava