Concert pascal
MOPAN Suceava

”Candidatul alianței socialiste PSD-UNPR-PC, Victor Ponta e disperat și dispus să facă orice troc politic”. Declarația aparține președintelui organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, și vine după ce adversarii politici ai candidatului Alianței Creștin-Liberale, Klaus Iohannis, au încheiat înțelegeri cu foști candidați care au ieșit după primul tur în vederea susținerii lui Victor Ponta la scrutinul din 16 noiembrie, printre aceștia aflându-se Călin Popescu Tăriceanu, Corneliu Vadin Tudor și Teodor Meleșcanu. Bălan a arătat că potrivit calculelor după primul tur de scrutin, celor din ”alianța socialistă nu le dă de-un președinte” și de aici disperarea maximă a lui Victor Ponta care încearcă să facă înțelegeri cu oricine pentru un vot și să promită orice. Mai mult, a spus Bălan, ”stânga socialistă” este dispusă să tranzacționeze orice funcție în stat inclusiv pe cea de premier. ”Vedeți cu câtă nonşalanţă le spune Victor Ponta oamenilor la televizor că persoana preferată pentru fotoliul de prim ministru al alianței socialiste poate fi domnul Tăriceanu ca să ia voturi de la liberali. În acelaşi timp spune că poate fi şi cumătrul său de la SRI domnul Maior doar doamne ferește nu o să se pună rău cu serviciile. Poate fi de ce nu şi Corneliu Vadim Tudor şi cred că i-a şi pregătit funcţia de consilier prezidențial pentru minorități că doar unde se potrivește mai bine domnul Vadim? Îl vedem și pe celebrul deja candidat domn Meleşcanu care a reușit perfomanţa să obțină la doar jumătate din voturile celor care au semnat pentru susținere adică undeva la 100.000 ştiut fiind faptul că pentru a candida ai nevoie de 200.000 de semnături. Și domnia sa susține alianța socialistă. Or asta ce arată de fapt? Golănela şi cloaca în care se complac cei din alianța socialistă. Ei cred că voturile obţinute şi încrederea obținută printr-un vot al cetăţenilor se poate tranzacţiona în interes strict personal pentru o funcție oferită cu multă nonşalanţă”, a spus liderul democrat liberal.
Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a spus Bălan, nu este dispus să facă nici un troc politic ci va miza pe un parteneriat cu fiecare cetățean în parte. ”Candidatul ACL care nu este dispus să facă nici un troc politic şi atenție troc politic cu lideri politici care nu doresc altceva în schimbul voturilor pe care le propun ei să le tranzacţioneze decât beneficii pentru ei înşişi. Klaus Iohannis nu va face nici un troc politic, nu face nici un fel de înțelegere pe voturile românilor. Klaus Iohannis vrea să
aibă un parteneriat cu fiecare român în parte, cu fiecare sucevean în parte. Cei care îşi propun să-l voteze au fost convinşi că este candidatul cu cele mai mari şanse la aceste alegeri şi este omul care-i poate reprezenta cel mai bine atât România cât și în lume. Eu cred că vor fi mai mulți decât cei care aparent cred că-i poate minți Victor Ponta. Eu cred că prin faptul că nu este dispus la trocuri care s-au făcut timp de 25 de ani în România Klaus Iohannis ne arată că este un altfel de președinte, un preşedinte pe care ni-l dorim cu toții. Îi îndemn pe români ca pe 16 noiembrie atunci când de ei depinde viitorul lor și al copiilor lor să voteze Klaus Iohannis. Klaus Ionannis pentru România lucrului bine făcut”, a mai spus Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava