MOPAN Suceava

Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, este decis să câștige funcția de președinte a Consiliului Județean Suceava. Bogdan Codreanu și-a depus, astăzi, candidatura din partea PMP pentru președinția CJ Suceava. PMP a înregistrat astăzi și lista de candidați pentru consilieri județeni. După ieșirea de la Biroul Electoral Județean, Bogdan Codreanu a spus că în această competiție electorală mizează pe toți locuitorii județului Suceava, dar și pe înțelegerea majorității care știe foarte bine că întotdeauna în administrația locală vorbesc faptele și nu vorbele. „Sunt convins că întreaga majoritate pe care o avem alături de echipa din PMP Suceava așteaptă de la noi în primul rând să le spunem ce avem de gând să facem, dar și să le arătăm ceea ce am realizat. Consideră că cel mai important este că am realizat și că se poate ca cele mai frumoase școli să fie la sat și nu la oraș, că cele mai asfaltate drumuri sunt la sat și nu la oraș. Și că niciodată nu trebuie să existe nu se poate atunci când este vorba despre oameni și nevoile lor. Și am un scurt mesaj pentru contracandidații mei. Am plecat la drum cu o echipă care este de neînvins și cu bunul Dumnezeu care nu a pierdut nici o bătălie”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu.

Prezent alături de candidații pentru Consiliul Județean, liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a spus că îl bucură faptul că face parte din echipa lui Bogdan Codreanu și s-a declarat convins că sucevenii își doresc altceva. „Sunt convins că această epidemie care ne-a lovit din plin a resetat clasa politică și a schimbat gândirea politică a sucevenilor. Sunt convins că în momentul ăsta știu ce au de votat. Și în același timp vreau să fac un apel către toți primarii din județ. Sunt convins că vă doriți un președinte de Consiliu Județean din rândul vostru. Sunt convins că acest om va ști să vă asculte doleanțele. Ați văzut cu toții cum arată Pojorâta și știu că vă doriți ca localitățile voastre să arate la fel de bine. Cine vă poate asculta și cine poate face cel mai bine acest lucru decât persoana care a reușit să facă lucrurile acestea în comuna lui”, a precizat Marian Andronache, el adăugând că la aceste alegeri locale vor fi surprize mari.

„Sper ca marea surpriză să fie la președinția Consiliului Județean. Suntem obligați ca partid să intrăm în Consiliul Județean și de data asta vom intra. Dacă în 2016 eram un partid la început, mai mic, cu problemele unui partid mic, de data asta, de la fiecare campanie am crescut și am crescut sănătos. Și acum rezultatele vom vedea. Vom intra în Consiliul Județean și nu oricum. Vom intra cu președinte de Consiliu Județean. Și Bogdan, am o rugăminte la tine. În calitate de președinte de Consiliu Județean să lași specialiștii să vorbească. Să nu vorbești în locul medicilor, profesorilor, asfaltatorilor. Lasă-i să vorbească pentru că ei știu în fiecare domeniu ce au de făcut. Vorbești în calitate de președinte de Consiliu Județean, de specialist în silvicultură”,  încheiat Marian Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava