Concert pascal
MOPAN Suceava

Actualul primar al comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, va candida din partea PSD pentru un nou mandat. PSD şi-a lansat sâmbătă candidaţii pentru funcţiile de primar din localităţile din colegiul nr. 8 – zona Siret. Una dintre surprizele acestui eveniment a fost fără doar şi poate anunţarea lui Ioan Pavăl drept candidat din partea PSD. Acesta se află la al doilea mandat de primar, el candidând până în prezent din partea PNL.
Tot sâmbătă, PSD şi-a anunţat şi candidatul pentru Primăria Siret, Marius Scorobohaci Acesta este preşedintele organizaţiei locale a PSD şi a fost director al Spitalului de Boli Cronice din Siret.
Pe lâmgă cei doi, PSD şi-a anunţat şi candidaţii din Calafindeşti – Loghin Saviuc, Dorneşti – Dumitru Sbierea, Frătăuţii Noi – Gheorghe Ştreangă, Hânţeşti – Daniel Olariu, Muşeniţa – Filip Niculaev,
Zamostea – Vasile Haliuc, Zvoriştea – Constantin Barariu, Bălcăuţi – Vasile Ursachi, Grăniceşti – Vasile Şuleap şi Grămeşti – Gheorghe Nuţu.
La lansarea candidaţilor din zona Siret au fost prezenţi preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, deputaţii Eugen Bejinariu şi Ioan Stan, şi mai mulţi consilieri judeţeni ai acestui partid. Gazda evenimentului a fost vicepreşedintele PSD responsabil de această zonă a judeţului, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir. În discursul său, acesta a criticat în mod special actuala conducere a primăriei Siret. Ţinta lui Dan Ioan Cuşnir a fost primarul PNL din Siret, Adrian Popoiu, spungând că acesta este „mincinos” deoarece susţine că nu a fost ajutat cu nimic de către Guvernul PSD condus de Victor Ponta. „Spitalul de Psihiatrie din Siret a fost renovat cu bani de la Ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea. Iar primarul din Siret nu a făcut inaugurarea acelui spital pentru că ministrul PNL al sănătăţii nu a putut să vină la inaugurare. Mai mult, el spune că spitalul a fost făcut cu bani de la Ministerul Sănătăţii, când în realitate el a fost făcut cu bani primiţi de la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de pesedistul Liviu Dragnea”, a spus Cuşnir. El a mai arătat că Adrian Popoiu spune că nu a primit nici un ban de la Guvernul Ponta, când în realitate numai pentru drumuri a fost alocată o sumă de 10 miliarde de lei vechi.
La rândul său, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, le-a transmis social democraţilor că PSD trebuie să câştige alegerile locale pentru că „ţinta finală” este în toamnă, când după alegerile parlamentare acest partid trebuie să numească noul Guvern. El a le-a spus celor prezenţi la lansarea candidaţilor PSD că atunci când Adrian Popoiu era primar PNL iar la conducerea Consiliului Judeţean era liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, oraşul Siret nu a fost sprijinit cu nimic. „Când Gheorghe Flutur era preşedinte PDL, guvernarea era PDL, şi Adrian Popoiu era primar de la PNL s-a întâmplat ceva în Siret? Nu s-a întâmplat nimic. Însă, în aceşti ultimi patru ani, noi am venit deschişi către Siret, am încercat să ajutăm, inclusiv cu proiecte de drumuri, pe care le-am făcut în comun. Inclusiv cu spitalul de aici, şi este meritul lui Marius Scorobohaci pentru că l-a adus la un nivel ridicat”, a spus Cătălin Nechifor.

Ioan Pavăl va candida din partea PSD pentru un nou mandat de primar în Dumbrăveni, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava