• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunțat, astăzi, că organizația pe care o conduce îl susține pe rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, prof.univ.dr.ing. Valentin Popa, pentru funcția de ministru al educației. Ioan Stan a precizat că la ședința Comitetului Executiv al PSD, care are loc în acest moment, propunerea social democraților suceveni pentru portofoliul de ministru al educației în Guvernul condus de Viorica Dăncilă va fi Valentin Popa.

Surse din rândul PSD Suceava precizează că Valentin Popa are șanse destul de mari pentru a prelua funcția de ministru al educației în noul Guvern al României.

Valentin Popa este la al doilea mandat de rector al Universității Ștefan cel Mare Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava