MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, a ținut să le mulțumească alegătorilor din județ pentru votul dat pentru candidații acestui partid pentru Camera Deputaților și Senat. PSD a reușit să obțină în județul Suceava un scor electoral record de aproape 49% și la Senat și la Camera Deputaților.
Ioan Stan, care în urma acestor alegeri a câștigat un mandat de senator, a ținut să le dea asigurări alegătorilor suceveni că PSD nu le va înșela așteptările. „Le mulțumesc din tot sufletul tuturor celor care au avut încredere în PSD, și am reușit să obținem votul majoritar la nivel de județ. Le mulțumesc pentru că acest rezultat din județul Suceava a contribuit și la câștigarea alegerilor de către PSD la nivel național”, a spus Ioan Stan. El a adăugat că vrea să le mulțumească sucevenilor pentru că au avut încredere atât în social democrați, dar în special în programul de guvernare construit și prezentat de către liderul național al PSD, Liviu Dragnea. „Îi asigur pe suceveni că nu le vom înșela așteptările. Acum așteptăm formula de guvernare, inclusiv componența viitorului Guvernului, și de câte ori vom avea ocazia, și o vom avea, vom prezenta și vom susține necesitățile județului Suceava”, a declarat Ioan Stan. Liderul PSD Suceava consideră că rezultatul foarte bun obținut de PSD în județul Suceava este meritul întregii echipe a social democraților, a liderului Liviu Dragnea, dar în special a alegătorilor din județul Suceava.
Reamintim că PSD a reușit să câștige detașat alegerile parlamentare din județul Suceava, la distanță mare de PNL. Social democrații au câștigat alegerile în toate municipiile și orașele din județul Suceava, inclusiv în cele conduse de primari PNL, cum ar fi Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Siret, Dolhasca sau Liteni, precum și în majoritatea comunelor.
După câștigarea alegerilor din județ, PSD va trimite în parlament doi senatori, Ioan Stan și Virginel Iordache, precum și cinci deputați, Eugen Bejinariu, Maricela Cobuz, Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu și Emilian Havrici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava